Tjorven och Chanel

TJORVEN
Född: 2016-04-01

Kön: Hona

Färg: Gråtigrerad

CHANEL

Född: 2013-01-01

Kön: Hona

Färg: Svartvit

Tjorven och Chanel har funnit tryggheten i varandra, och ska därför flytta tillsammans. Vanligtvis är adoptionsavgiften 3000 kr för två katter, men eftersom Tjorven och Chanel är seniorer så är avgiften reducerad till 2000 kr för båda.

Tjorven och Chanel har inte haft det lätt i livet. De har funnits i föreningen i många, många år och aldrig blivit valda. De har behövt byta jourhem flertalet gånger pga. flytt och att de inte kommit överens med hemmets andra katter. Nu är de i den sitsen igen och behöver akut hitta ett annat hem. Vi önskar såklart allra helst att de blir adopterade och äntligen får komma till sitt alldeles egna hem, men då läget är akut så är vi även öppna för att flytta dem till ett nytt jourhem. 


Tjorven är matglad, busig och social. När det vankas mat så är hon på sitt bästa humör, hon spinner högt, och stryker sig mot jourmattes ben om hon har tur. Hon älskar sin kattkompis Chanel och är väldigt bekväm i hennes närhet. När de är tillsammans får man klappa Tjorven, annars nosar hon mest på ens hand och går vidare ifall man kommer för nära. Tjorven tycker om att busa, och försöker hänga med Chanels tempo i leken.


Chanel är en katt som dominerar där hemma. Hon är busig och nyfiken när jourmatte och jourhusse leker med henne, men är lite försiktig och tillbakadragen när det gäller mys och kel. Hon visar dock på framsteg hela tiden och när hon tillåter så är hon väldigt mysig. Det är framförallt när Tjorven är nära som Chanel tycker att det är okej att bli klappad, och då kan man till och med se att hon faktiskt njuter av att bli klappad. Chanel har nyligen börjat sova i sängen, till jourhemmets stora förtjusning! Tjorven akompanjerar henne ibland.


Chanel har två faddrar som varje månad gemensamt står för hennes kostnader för mat, sand och försäkring. 
Tjorven har tre faddrar som varje månad gemensamt står för hennes kostnader för mat, sand och försäkring. 
Stort tack till:
Eva Arneving, silverfadder till Chanel
Tina Bengtsson, bronsfadder till Chanel
Annette Ahlgren,
bronsfadder till Tjorven
Ingeborg Aldén, bronsfadder till Tjorven
Jessica Klüft Zettergren, bronsfadder till Tjorven

Vill du också vara fadder? Läs mer här!