Piff och Puff

PIFF

Född: 2020-10-01

Kön: Hona

Färg: Bruntigrerad


PUFF

Född: 2020-10-01

Kön: Hona

Färg: Bruntigrerad


Piff och Puff har funnit tryggheten i varandra, och ska därför flytta tillsammans. När du adopterar två katter så får du ett reducerat pris och betalar 3000kr för båda, istället för 2000kr per katt.


Piff är väldigt gosig och brukar följa med jourmatte runt i lägenheten, är med henne i sängen och soffan beroende på var hon är
samt vill gosa och leka mycket.
Puff är väldigt tveksam till kontakt men hon accepterar att bli klappad vissa dagar, annars sitter hon gärna och observerar jourmatte från bokhyllan eller klösträdet.
Båda följer dock gärna jourmatte runt i hemmet och vill gärna vara med, väldigt nyfikna.

De är fortfarande unga och har massor av energi, leka med varandra eller själva är roligast men ibland får jourmatte vara med.
Puff bygger egna bon under sängen av saker hon hittar som tex kudden uppe på klösträdet eller en filt, där känner hon sig säker och sover gärna själv där du inte kommer åt henne.

Med tid och tålamod kommer Puff bli ännu mer framåt och med sin syster som stöd går detta lättare.

Piff älskar att gosa och vill gärna ligga intill jourmatte i soffan och bli klappad, brukar slicka på hennes händer och näsa.

Jourmatte blir alltid välkomnad hem av båda två och Piff vill alltid bli klappad direkt hon kommer innanför dörren.


Kloklippning är inte en möjlighet idag men tror inte det kommer vara så alltid utan de behöver bara mer tid, tålamod och få en chans att känna sig säkra. 


Senast uppdaterat: 16 januari 2023

Piff och Puff har tre faddrar var som varje månad gemensamt står för deras kostnader för mat, sand och försäkring medan de bor i jourhem. 
Stort tack till:
Linda Berglund, bronsfadder till både Piff och Puff
Varaporn, bronsfadder till både Piff och Puff
Cecilia Jäderberg Alm, bronsfadder till Puff
Anonym,
bronsfadder till Piff

Vill du också vara fadder? Läs mer här!