Oliver och Myran

OLIVER

Född: 2023-05-01

Kön: Hane

Färg: Orange med vitt

MYRAN

Född: 2023-08-01

Kön: Hona

Färg: Svart

Oliver och Myran har funnit tryggheten i varandra, och ska därför flytta tillsammans. När du adopterar två katter så får du ett reducerat pris och betalar 3000kr för båda, istället för 2000kr per katt.

MYRAN OCH OLIVER ÄR ÅTERIGEN TILLGÄNGLIGA FÖR ADOPTION!


Myran och Oliver blev adopterade för ett par månader sen, men trots att husse och matte har gjort allt de har kunnat så har inte hunden i hemmet accepterat denna nya familjekonstellation.

Med stort vemod har de därför tagit beslutet att be oss om hjälp att omplacera Myran och Oliver, ett beslut som är det bästa med både hunden och katterna i åtanke.


En del av er minns säkert Myran och Oliver från i höstas. Myran blev inlämnad för avlivning när hon var knappa 5 veckor gammal. Hon var mycket sjuk men inget värre än att två kurer antibiotika gjorde susen.

Oliver hittades ute på en hästgård och man valde att sätta honom i en transportbur där han fick sitta i nästan en vecka i sin egen avföring, med osäker tillgång till mat och vatten. 


Oliver har fortfarande kvar en osäkerhet pga. detta trauma i så ung ålder, utan mamma och syskon. Men han gör framsteg hela tiden, och Myran är hans stöttepelare livet! Han vågar bli klappad emellanåt och är framme mer och mer. En sakta men säker utveckling

Myran är en riktigt rolig katt som inte är rädd för något. Älskar att gosa och spinner som en galning. Social, framåt, nyfiken och busig. En riktig charmör! Hon vill till och med klättra upp på veterinären och gosa. Vi har inte träffat en enda person som inte blivit charmad av Myran. 


Vi kan garantera att den som adopterar dessa katter kommer få två individer med unika och fantastiska personligheter!