Li och Lo

LI

Född: 2021-06-01

Kön: Hane

Färg: Bruntigrerad

LO

Född: 2021-06-01

Kön: Hane

Färg: Bruntigrerad

Li och Lo har funnit tryggheten i varandra, och ska därför flytta tillsammans. När du adopterar två katter så får du ett reducerat pris och betalar 3000kr för båda, istället för 2000kr per katt.

Li och Lo har ganska nyligen fått byta jourhem pga. att förra jourhemmet inte kunde ha kvar dem längre. Och oj, vilka framsteg de har gjort! Jourmatte och jourhusse berättar att redan efter några dagar vågade Li och Lo utforska lägenheten. 

Jourhemmet ordnade med att näta in sin balkong, och det möttes med förtjusning från både Li och Lo, som numera spenderar mycket av sin tid med att spana på fåglar och knapra kattgräs som de fått planterat till sig där ute.


Lo är full av bus, finns inte favoritleksakerna framme så går han själv och hämtar dem ur lådan. Han har också kommit på en helt egen lek - att dra av strumporna från jourmattes och jourhusses fötter! Lo är verkligen ingen katt man har tråkigt med. 

Li var från början lite mer reserverad, men har under de senaste dagarna börjat söka kontakt och äter godis ur handen. Lo låter sig klappas när han känner för det, vilket inte är alltför sällan nu för tiden. 
Vi ser verkligen fram emot att se dessa katter utvecklas vidare, och vi vågar påstå att den som adopterar de här bröderna inte kommer att ångra sig en enda sekund! 


Senast uppdaterat: 25 juni 2023

Li och Lo har tre faddrar var, som varje månad gemensamt står för deras kostnader för försäkring, mat och sand medan de bor i jourhem.
Stort tack till:
Varaporn, bronsfadder till både Li och Lo
Eva-Britt Strand, bronsfadder till både Li och Lo
Cloris Qui, bronsfadder till Li
Jessica Gustafsson,
bronsfadder till Lo

Vill du också vara fadder? Läs mer här!