Holger

Född: 2017-08-01

Kön: Hane

Färg: Svartvit

Adoptionsavgift: 2000kr

Holger kan flytta som ensamkatt, men skulle nog också kunna tänka sig att bo med en kompis. 

Holger är en lekfull och nyfiken kille. Han behöver mycket aktivitet och lek, annars blir han rastlös. Laserpekaren är mest populär. 

Med hänsyn till hans energinivå så behöver han få komma till ett hem där han får vistas utomhus, och självklart utan några större vägar i närheten. Han söker helt enkelt ett hem på landet. 


Holger har alldeles nyligen gjort nya framsteg i jourhemmet. Från att vara ganska reserverad inför klappar och gos så vill han nu ha en kelstund varje kväll innan jourmatte går och lägger sig! Han har till och med börjat spinna. 
Är man mjuk i händerna och går långsamt fram så kan man klappa honom en stund även under dagen. Holger sover djupare nu för tiden, vilket indikerar att han blir mer och mer trygg. Det är inte sällan numera som jourmatte hittar honom sovandes utsträckt raklång med magen i vädret! 


Vår älskade Holger behöver verkligen någon som vill öppna sitt hem för honom, någon som bor på landet och förstår varför det är just det Holger längtar efter. Någon som söker en katt som på dagarna går på upptäcktsfärd i skogen, jagar lite möss i stallet, strövar omkring och med stolthet ser ut över sina ägor, och sen kommer hem till sin familj och får mat, kärlek och en varm säng att sova i, för att sen vara redo för nya äventyr igen nästa dag. Senast uppdaterat: 30 december 2023

Holger har två faddrar som varje månad gemensamt står för hans kostnader för mat, sand och försäkring medan han bor i jourhem. 
Stort tack till:
Camilla Kåreda, silverfadder
Johanna Andersson,
bronsfadder


Vill du också vara fadder? Läs mer här!