Honey, Hero, Hermes

HONEY

Ålder: 2019-09-01

Kön: Hona

Färg: Röd/vit (mest röd)


HERO

Ålder: 2015-07-01

Kön: Hane

Färg: Röd/vit

HERMES

Ålder: 2019-05-01

Kön: Hane

Färg: Röd/vit (mest vit)


Honey, Hero och Hermes har funnit tryggheten i varandra, och ska därför flytta tillsammans. När du adopterar tre katter så får du ett reducerat pris och betalar 4000kr för alla, istället för 2000kr per katt.

Här har vi 3 totalt oskiljaktiga katter som älskar varandra mer än livet. Fram tills alldeles nyligen var de fyra stycken, men tragiskt nog var en så pass sjuk att han inte klarade sig.
Vanligvis begär vi inte att man ska adoptera tre katter i samma vända, men här måste vi göra ett undantag, eftersom att de är så pass tighta med varandra. 
De behöver komma till ett hus ute på landet där de kan vistas även ute, men såklart utan att det finns större vägar i närheten. 

Hero är otroligt kelig och mysig mot människor, de andra två är något mer reserverade, men gör framsteg varje dag. Tryggheten i varandra hjälper dem att utvecklas till riktigt mysiga och gosiga små kissar. Senast uppdaterat: 16 januari 2023

Honey, Hero och Hermes har ett antal faddrar som står för en del av deras kostnader för försäkring, mat och sand medan de bor i jourhem.
Stort tack till:
Lotta Olsson, bronsfadder till Honey
Cloris Qui, bronsfadder till Honey
Ebba Bengtsson Glans, bronsfadder till Hero
Ingrid Sisteré, bronsfadder till Hermes

Honey, Hero och Hermes är glada att ha några faddrar, men behöver några faddrar till som vill stå för resterande kostnader medan de bor i jourhem.

Vill du vara fadder till Honey, Hero, Hermes eller någon av deras kompisar? Läs mer här!