Herman

HERMAN

Född: 2018-01-01

Kön: Hane

Färg: Svartvit

Adoptionsavgift: 2000kr


Läget för Herman är akut. Han söker både jourhem och för alltid-hem, MEN det måste vara på landet så att han kan ha tillgång till utevistelse.

Herman är högt älskad av sitt jourhem, men han gör det väldigt tydligt att han vill vara utekatt. Läget är ohållbart då han verkligen lider av att inte få gå ut, och trots att jourmatte och jourhusse så otroligt gärna ville behålla honom så har de tagit det tunga beslutet att han måste få bo där han kan komma och gå som han vill. 

Herman var nästintill döende när vi fick in honom. Han kunde inte hoppa, utan man fick lyfta honom överallt. Han var så försvagad av matbristen att han bara var skinn och ben. 
Nu är Herman en katt som inte alltid märks så mycket men som ändå tycker om att vara social. 
Han vill gärna vara med när man gör något. Han älskar att kela men är inte så mycket för att ligga i knäet på en utan det ska mer vara där han är eller så väljer han att lägga sig någonstans han tycker passar.

Han tycker även om att prata och svarar gärna när man pratar med honom. Också väldigt duktig på att tala om när han vill något, speciellt om det gäller mat.

Han är väldigt lugn men leker gärna, favoriten är bollar. 


Senast uppdaterat: 14 september 2022