Sadie och Ted

Sadie och Ted

Sadie

Kön: Hona

Född: ? Ca 6 mån

Färg: Svart/vit

Info: Vaccinerad,avmaskad och försäkrad i Agria Findus

Kön: Hane

Född: ? Ca 6 mån

Färg: Svart/vit 

Info: Vaccinerad, avmaskad och försäkrad i Agria Sadie är ett busfrö. Ett riktigt charmigt sådant. Hon hittar på alla bus, är framåt och väldigt orädd. Ett litet yrväder med ett mjukt sätt. Hon älskar att bli klappad och när hon kommer mot en lyfter hon upp tassen i luften för att visa att man ska klappa henne. Hon spinner mycket och tycker om att ligga i knät.


Sadie hittar man ofta liggandes i handfatat eller högst uppe på klösträdet. Hon leker helst med kattleksaker som sitter fast på en pinne som man drar framför henne. Hon tycker ibland att det är lite obehagligt om man kommer med ansiktet för nära hennes och hon är rädd för dammsugaren.


Ted är också ett busfrö. Han älskar att jaga syrran och att hoppa ner i badkaret och busa med duschdraperiet om man glömt hänga upp det över duschstången. Annars ligger han gärna där i , rullar sig och chillar. Han pratar mycket och tycker om att följa efter en och "vara med". På morgonen blir han så glad när man kommer upp. Han vill bli klappad och stryker sig kring benen när man går upp. Något litet nafs i tårna får man räkna med om man är barfota, men bara små kärleksfulla. Han ligger gärna på fönsterbrädan och spanar och är galen i kattgodis. Ted är lite rädd för att bli buren men ligger gärna i knät och tycker att dammsugaren är superläskig. 


Dessa två goa busfrön vill flytta tillsammans. 

COPYRIGHT VHK 2016     All rights reserved

Organisationsnummer: 802495-5810