Ellis och Charlie

Ellis och Charlie

Ellis ( svart/vit )

Kön: Hane

Född: 20180501

Info: Kastrerad, vaccinerad, idchippad, avmaskad och försäkrad i Agria 


Charlie ( grå/vit )

Kön: Hane

Född: 20180501

Info: Kastrerad, vaccinerad, idchippad, avmaskad och försäkrad i Agria Ellis är en supernyfiken individ med många bollar i luften samtidigt, han älskar att utforska och är väldigt orädd och modig, samtidigt väldigt osäker. Ibland kan han hoppa upp i sängen, lite för nära och hoppa ner snabbt Som om han tänker "Gjorde jag precis det där?!" Han gillar att vara nära jourhusse när han spelar spel, och kan även lägga sig i soffan ibland när man sitter och kollar på film eller sover, supersocial, pratig och trevlig.


Charlie är en mer tillbakadragen individ som det krävs mer arbete för för att vinna tilliten, man får inte gå för snabbt fram och försöka klappa eller liknande.

Charlie är en rejäl katt med stora tassar som gärna petar på en när man förbereder maten. Även Charlie är väldigt pratig. Och går ofta runt och purrar och småmjauar mysigt. Troligen blir han världens mysboll när man vunnit hans tillit, men han behöver mer tid än Ellis. 

Tyvärr älskar de att gräva i växter och att leka med jord så ett hem på landet vore bra eller om du inte har så många växter 


Ännu dock inte klappbara men stryker sig gärna runt benen när mat ges. De brukar även sitta fint innan de får maten, så duktiga 

De ska flytta tillsammans då de är varandras trygghet och de älskar varandra.

COPYRIGHT VHK 2016     All rights reserved

Organisationsnummer: 802495-5810